Uusi vuosi – Uudet tuulet!

Tämä vuosi on ollut meille varsinainen muutosten vuosi. Vuosi alkoi vauhdikkaasti muutolla uusin toimitiloihin, ja samalla laajensimme toimintaamme uusilla palveluilla. Palvelemme asiakkaitamme entistä monipuolisemmin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi, sekä olemme kehittäneet palvelukokonaisuuksia myös työhyvinvoinnin tueksi. Tällä hetkellä tarjoamme myös majoitus- sekä ohjelmapalveluita.


BeneOne on nyt Avainlippu-yritys

Yrityksenä olemme toimineet hyvinvoinnin edistämiseksi jo pitkään, ja tammikuussa 2021 saimmekin tunnustusta pitkäjänteisestä työstämme, ja palveluillemme myönnettiin Avainlippu- merkki. Tästä tunnustuksesta olemme erityisen ylpeitä ja onnellisia, koska se viestii yrityksemme arvoista ja siitä mikä on meille tärkeää, kuten suomalaisen työn tukeminen. Avainlippu-merkin saannille on edellytyksenä, että palvelu on tuotettu Suomessa. Vastuullisuus ja suomalaisen työn tukeminen on meille sydämen asia.

Vastuullisia ja paikallisia tapahtumia

Tänä vuonna tulemme olemaan mukana lukuisissa yhteistyöprojekteissa sekä tapahtumissa. Olemme innolla ja ylpeydellä myös mukana Kuopion ERG- juhlavuoden toiminnassa, jonka tiimoilta järjestämme tulevana kesänä useita tapahtumia. Olemme myös mukana toteuttamassa innovatiivisia matkailutuotteita ja pilotteja yhteistyössä paikallisten yritysten ja organisaatioiden kanssa. Palveluihimme kuluu jatkossa entistä enemmän matkailu- ja hyvinvointipalveluita, joissa kaunis ja puhdas Suomen luonto on avainasemassa. Haluamme olla mukana kehittämässä Kuopion alueen matkailua, ja luomassa innovatiivisia sekä vastuullisia matkailupalveluita. Olemmekin yrityksenä sitoutuneet Visit Finlandin Sustainable Travel Finland ohjelmaan, tavoitteena saavuttaa STF- merkki, sekä viedä toimintaamme entistä vastuullisempaan suuntaan.

Tiimimme ja palvelumme kasvaa

Toimitilojen laajennuttua olemme tehneet uusia aluevaltauksia ja myös tiimimme on kasvanut. Mukana on nyt uusia liikunta-, työhyvinvointi-, virkistys- ja majoituspalveluita. Työssäjaksaminen sekä yleinen hyvinvoinnin edistäminen ovat yrityksemme tärkeitä tehtäviä, ja olemmekin halunneet luoda entistä parempia palvelukokonaisuuksia yhä monipuolisemmalle asiakaskunnalle. Haluamme että kaikki ovat meille tervetulleita ja voisivat hyötyä tarjoamistamme palveluista. Erityisesti tämänhetkisen tilanteen johdosta meille on tärkeää pystyä tarjoamaan pieniä hengähdyshetkiä arkeen, ja auttaa asiakkaitamme palautumaan työelämän paineesta sekä arjen rasituksesta. Täysin uutena palveluna tarjoammekin hermoston rauhoittamiseen sekä uni- ja stressiperäisten häiriöiden lieventämiseen Neurosonic- hoitoja.

Neurosonic-hoidot auttavat uni- ja stressihäiriöihin.

Aurora Hut® Igluvene rantautui Kuopioon


Uutuutena tarjoamme asiakkaillemme myös ekologista Premium majoitusta. Oletkin ehkä saattanut huomata Kuopionlahdella aivan uudenlaisen igluveneen? AuroraHut on igluvene, joka liikkuu luonnossa vuoden aikojen mukaan joko jäällä tai vedessä. Hut on omavarainen ja sen kautta on mahdollista kokea luonto ennennäkemättömällä tavalla. Maisemat avautuvat näköalatuvasta lasitettujen pintojen ansiosta ja voit talvella jopa pilkkiä suoraan olohuoneesta! Igluveneessä on myös oma laituri, joten kesällä aalloilla navigoidessa voi hypätä uimaan tai kalastaa omalta laiturilta. Hut mahdollistaa myös urbaanin kaupunkielämyksen. Pääset nauttimaan samaan aikaan kaupunkilomasta ja uniikista luontoelämyksestä. Hut sijaitsee vain kivenheiton päässä Kuopion torilta ja Väinölänniemen monipuoliselta liikunta- alueelta.

Anu Kiiveri Aurora Hut Kuopiossa
Kuva: Anu Kiiveri

Feeling good päivät tulee taas

Nyt kun kesä kolkuttelee jo ovella, olemme luoneet asiakkaidemme iloksi upeita Feeling Good elämyspäiviä. Tänä kesänä järjestämme Feeling Good- päiviä Koivumäen Kartanolla ja Vaajasalossa. Ohjelmistoon kuuluu kehoa hellivää hoitoa, kaunista luontoa, hyvää ruokaa ja kehoa virkistävää metsäjoogaa. Valikoimasta löytyy myös uusi tuotteemme ”Yö Metsässä”, joka toteutetaan luonnonkauniissa Iivarinsalossa. Luvassa on elämyksiä kaikille aisteille.

Miten vastuullisuus näkyy toiminnassamme?

Olemme yrityksenä halukkaista kehittämään ja uudistamaan toimintaamme, sekä pyrkineet investoimaan laatuun ja kehitykseen. Avainlippu- merkki oli meille yksi tärkeä tunnustus vastuullisena palveluntuottajana. Olemme helmikuussa lähteneet mukaan myös Visit Finlandin järjestämään Sustainable Travel Finland ohjelmaan, jossa tavoitteenamme on käydä läpi kestävän kehityksen polku, ja saavuttaa Sustainable Travel Finland- merkki. Koska toimintamme laajentuu merkittävästi matkailun ja virkistyspalveluiden suuntaan, meille oli tärkeää olla mukana tässä ohjelmassa, jotta voimme tehdä tulevaisuuden kannalta parempia valintoja.


Ohjelman tavoitteena on tehdä Suomesta kestävän matkailun edelläkävijä, ja me haluamme olla osana tätä kehitystä, jotta omassa toiminnassamme pystymme kehittämään luontoa, kulttuuria, tasa-arvoa, yhteistyötä, paikallisuutta kunnioittavia ja edistäviä palveluita. Tavoitteena on myös houkutella Suomeen entistä enemmän kansainvälisiä matkailijoita, joille nämä arvot ovat tärkeitä matkapäätöstä. Pyrimme tekemään ympäristön kannalta hyviä ratkaisuja ja pienentämään tuotteistamme koituvaa ympäristön kuormitusta. Tehtävä on moniulotteinen ja aikaa vievä prosessi, meille on kuitenkin tärkeää, että voimme toimia luontoa kuormittamatta, luoda palveluita, jotka ovat avoimia kaikille ja jotka toteutetaan yhteistyössä muiden paikallisten yritysten kanssa. Yhdessä voimme aina tehdä enemmän.


Tällä hetkellä teemme pieniä muutoksia toimintaamme itsearvioinnin antamien tulosten pohjalta. Käytämme hoidoissamme ainoastaan kotimaisia luomutuotteita sekä ympäristöystävällisiä pesuaineita. Meille on ollut tärkeää olla mukana kulttuuriperintövuosien tapahtumissa edustamassa suomalaista perinteistä jäsenkorjausta, ja pyrimme toiminnassamme tarjoamaan palveluita kaikille ikäryhmille. Etenkin esteettömyydessä ja hiilijalanjäljen pienentämisessä, sekä mahdollisessa kompensaatiossa on paljon tehtävää, mutta olemme vielä polkumme alkuvaiheessa. Toisaalta monia muita kestäviä valintoja olemme jo tehneet pitkään.


Hyvinvointi- ja terveyspalveluiden tarjoajana meidän tärkeä tehtävämme on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. Rakennamme palveluita, jotka sopivat kaikille ikäryhmille ja erityistarpeille. Tavoitteemme on pitää mahdollisimman hyvää huolta asiakkaidemme henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnisa. Palvelumme ovat avoimia kaikille, ja myös matkailutuotteita suunniteltaessa pyrimme ottamaan esteettömyyden huomioon.

Vastuullisuus näkyy myös yrityksemme pitkän ajan investointeja tehdessä, ekologiuus on toimintaamme ohjaava tekijä. Tarjoamamme majoitus on ekologista ja omavaraista. Käytössämme olevan AuroraHutin sähkö tuotetaan aurinko- ja biopolttokennoilla. Asiakkaille tarjoamme luomutuotteista koottuja ateriakokonaisuuksia, jotka tilaamme paikalisilta yrittäjiltä. Myös muissa luontoretkissä mitä järjestämme, otamme mahdollisimman hyvin huomioon alueiden erikoistarpeet ja pyrimme varmistamaan, ettei toiminnastamme jää ympäristöön jälkiä.


Kun uusien toimitilojen etsintä oli ajankohtaista, meille oli tärkeä, että tulevissa toimitiloissamme otettaisiin huomioon myös ympäristölliset tekijät. Kuopion Portissa on käytössä maalämpö, ja koko rakennus on toteutettu LEED- GOLD ympäristösertifikaatin kriteeristön mukaisesti. Myös juomaveden puhtaus on hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeää. Tarjoamme henkilökunnallemme sekä asiakkaillemme Espring- juomavettä, joka puhdistaa epäpuhtauksia ja bakteereita tehokkaasti.

×

Ostoskori