Valitut:

Mobilisoinnit ja triggerpisteet I,…

480,00 

Mobilisoinnit ja triggerpisteet I, 23-24.1.2023

480,00 

”Olen huomannut, että tulen hyvin iloiseksi aina, kun kuulen asiakkailtamme tai heidän asiakkailtaan kuinka Cryonic-laitteella annetulla hoidolla on saatu merkittävää apua kipukroonikoille. Kipujen lieventyminen aidosti parantaa kivuista kärsineen ihmisen elämänlaatua, mutta usein vaikuttaa myös koko perheen ja muiden läheisten elämään positiivisesti. Tällaiset tarinat motivoivat viemään eteenpäin viestiä helposta mahdollisuudesta lievittää pitkäaikaisiakin kipuja. Toivoisin, että kaikki kipukroonikot saisivat mahdollisuuden kokeilla NCS-hoitoa omaan tilanteensa parantamiseksi.”
– Juha Tenhovaara

”Vuosien etsimisen, opiskelemisen, testaamisen ja kehitystyön tuloksena on syntynyt Bene Statera®!-Kivusta Kepeyteen Konsepti.
Tarpeen tälle monella tapaa vaikuttavalle kokonaisuudelle olen todennut lähes jokaisena työpäivänäni hoitajana, ihmisten kanssa työskennellen. Kivulla on valtavan monet kasvot; Se on niin yksilöllistä kuin on kipupotilaiden määräkin.
Vaikuttavia ja turvallisia keinoja on hyvä olla käytettävissä monipuolisesti niin kehon kuin mielenkin työstämiseen, toimivia itsehoitovinkkejä kotiin sekä testatusti toimivat Cryonic-huippukylmähoito ja NeurosonicPro-matalataajuusvärähtely.
Oikeilla ratkaisuilla kivusta päästään kepeyteen.”
– Tarja Tirkkonen

Maanantai ja Tiistai 23-24.1.2023Mobilisoinnit ja triggerpisteet I.
Jalkaterä, nilkka, sääri, pohje, polvi, reidet joka suunnasta.
Harjoitushoitoja dokumentoidusti 25.

Kuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Ostoskori