Valitut:

Bene Statera!® - Koirien…

480,00 

Bene Statera!® – Koirien perinteinen jäsenkorjaus ja luonnonmukainen hoito – KUOPIO, 30.9.2022-

480,00 

Bene Statera! – Koirien hoitaminen luonnonmukaisesti ja Perinteisellä Jäsenkorjauksella 

HALUAISITKO OSATA AUTTAA KOIRAA VOIMAAN RENNOMMIN, TASAPAINOISEMMIN JA TERVEEMMIN ALAN VAHVANA AMMATTILAISENA, JOKA ON OSA HOITOKETJUA?

Moduuli 1.    30.9-2.10.2022
Moduuli 2.     12-13.11.2022
Moduuli 3.     14-15.1.2023
Moduuli 4.     18-19.2.2023
Moduuli 5.     15-16.4.2023

Paikka Kuopio, Kuopion Portti, Puutarhakatu 9 B. Tarja Tirkkonen kouluttaa.

 

Tuotetunnus (SKU): 119-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Seuraava koulutus alkaa 30.9.2022 Kuopiossa. Lue koulutuksen tarkat tiedot ja moduulien aikataulut alempaa tällä sivulla.

Koirien hieronta on monelle tuttu ja hyväksi havaittu tapa hoitaa rakasta asiakasta tai perheenjäsentä. Nyt kerromme Sinulle hoitomuodosta, joka menee vielä syvemmälle.

Ihmisillä jo tuhansia vuosia käytössä ollut suomainen hoitomuoto, jäsenkorjaus, on auttanut ihmisiä kaikenlaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa menestyksekkäästi, pehmeästi ja nopeasti. Hoito on myös turvallinen ja vuorovaikutteinen hoitajan ja asiakkaan välillä luottamukseen pohjaten.

Eläimen hoitaminen on oma lukunsa kun koira ei voi sanallisesti kommunikoida. Hoitajalta vaaditaan tietoa, taitoa ja herkkyyttä tuntea ja tulkita löydöksiä sekä havaintoja eläimestä.

Koirilla on tutkitusti enemmän stressejä ja mahdollisia kipuja kun omistajat osaavat ajatella.

-Sellaisillakin koirilla, joita on säännöllisesti hyvin hierottu.

Tämän olemme todenneet toistuvasti käsitellessämme jäsenkorjauksella koiria. On löytynyt uusia aiemmin piilossa olleita jumeja lihaksista, lihaskalvoista tai jänteistä. Nivelistä tai nikamista on löytynyt virheasentoja, jotka ovat aiheuttaneet rajoituksia liikkumisessa tai arkuutta kosketettaessa. Tai tuottaneet suoranaista lamauttavaa kipua.

NO MITÄ JÄSENKORJAUS KOIRILLE ON?

Se on omistajan haastattelua, koiran havainnointia, tutkimista ja tunnustelua. Se on tiedon läpikäyntiä, analyysiä.

Kun tarvittavat taustatiedot on selvillä ja tieto mitä voidaan hoitaa sekä miten voidaan hoitaa, on aika aloittaa hoito mahdolliset kontraindikaatiot huomioiden.

Hoito koiralle on rentouttavaa hierontaa, jota tehostetaan pehmeillä, miellyttävillä mobilisoinneilla koiran luonnollisia liikeratoja käyttäen. Trigger-pisteitä hoidamme omalla erityistekniikallamme.
Etenemme isosta pieneen, pinnasta syvemmälle koirassa sen mukaan kun pehmeästi onnistuu.

Omistaja on mukana hoidossa, joka on omistajan ja koiran yhteistä laatuaikaa.

Erityisosaamisen tuloksena on yleensä rentoutunut hännänheiluttaja!

Esimerkiksi koira, joka ei pysty kulkemaan portaita, pääsi yhden hoidon jälkeen haastamaan kavereitaan ja juoksemaan portaissa. Näitä porrasesimerkkejä on useampia. Sama pätee ettei voi hypätä ja agility kärsii; jopa yhdellä huolellisella hoitokerralla on syntynyt tulos, että hyppääminen onkin mahdollista.

Edelleen koiran hoito ennen näyttelyä on tuonut kehuja tuomareilta mm. sulavalinjaisesta liikkumisesta ja hyvästä luonnollisesta olemuksesta.

Kun koira on rennompi, sujuu yhteistyö koiran kanssa jouhevammin mm. näyttelyssä tai muissa tilanteissa joissa vaaditaan tarkkaavaista keskittymistä.

Bene Statera! ® – Koirien Perinteisenä jäsenkorjaajana hoidat hieroen ja mobilisoivia eritystekniikoita käyttäen eri-ikäisten, -rotuisten ja -käyttötarkoitusten koiria ammattimaisesti ja yksilöllisesti, luotettavasti, asiakasturvallisuus huomioiden.
Olet osa hoitoketjua; tarvittaessa ohjataan käymään eläinlääkärin vastaanotolla asianmukaisissa tutkimuksissa.

Bene Statera!® on latinaa ja tarkoittaa Hyvän Olon Tasapainoa niin ihmisillä kuin koirilla.

Pitkän koirajäsenkorjauskoulutuksemme käyneitä ihmisiä on Suomessa pari kourallista.

Korjasimme vuoden 2020 puolella tilannetta aloittaessamme laajasisältöisen koulutuksen, ja jatkamme lisäämällä koulutusta myös jatkossa. Ryhmäkoko on pieni.

Olemme pitkän linjan hoitajia ihmisille ja/tai työskennelleet vahvasti eläinten kanssa.

Koulutus on testattu ja toimivaksi todettu.

Testattu ja toimiva monimuotokoulutus sisältää viisi moduulia metodiopetusta lähijaksoina.

Hoidon metodikouluttajana toimii Tarja Tirkkonen, Tarja Tirkkonen Concept hoitoketjun perustaja.

Koulutus ohjaa ja valmistaa opiskelijana Sinua käytännön asiakastyöhön ammattimaisena Bene Statera! ® – Koirien Perinteisenä Jäsenkorjaajana perusteellisilla opiskeluaikaisilla käytännön harjoituksilla harjaannuttaen niin silmääsi havaitsemaan, kättäsi tuntemaan sekä hoitamaan oikeasta kohdasta ja oikealta syvyydeltä. Tämä tapahtuu lähiopetusjaksoilla kokeneiden kouluttajien henkilökohtaisessa, monipuolisessa yksilöllisessä ohjauksessa.

Bene Statera!® – Koirien perinteisen jäsenkorjauksen koulutuksen muodostaa viisi metodiosiota,
Yksi koulutusosio on hinnaltaan 480 euroa sisältäen alv. 24% eli metodikoulutuksen hinnaksi tulee 2400 euroa sis.alv 24%.

1. moduuli kestää 3 päivää ja loput 2 päivää.

Moduulit

Moduuli 1.    30.9-2.10.2022
Moduuli 2.     12-13.11.2022
Moduuli 3.     14-15.1.2023
Moduuli 4.     18-19.2.2023
Moduuli 5.     15-16.4.2023

Paikka Kuopio, Kuopion Portti, Puutarhakatu 9 B. Tarja Tirkkonen kouluttaa.

Koulutuksessa tulee tehtäväksi dokumentoituja harjoitushoitoja kurssien välillä, sekä muita annettuja tehtäviä. Osioilla on välitenttejä. Näillä varmistamme opintojen sujuvan etenemisen ja vahvan ammattitaitosi käytännössä.

Tällaisia kokemuksia aiemmin opiskelleilta:

”Koulutus avasi kokonaan uuden näkemysmaailman koiraan ja sen kehoon, vaikka sen käsittelemisestä oli jo tietoa ja kokemusta. Samalla löytyi harjoittelun myötä uusi sormituntuma tukirakenteisiin. Hoito on upeaa yhteistyötä koiran kanssa.
On todella tärkeä, että myös eläinlääkäri on mukana kouluttamassa.”

”Ihastuin koirien BeneStatera! -jäsenkorjauksessa siihen, että hoito on hellävaraista/kivutonta, mutta silti erittäin tehokasta. Jäsenkorjauksella voin auttaa koiria laajemmin, kuin pelkällä koirahieronnalla. Koirien jäsenkorjaus on innostanut minua niin paljon, että haaveena on opiskella myös ihmispuolen jäsenkorjauksen osaajaksi.”

Mikäli haluat osata enemmän ja kuulua edelläkävijöiden joukkoon, siihen on nyt oiva mahdollisuus.
-Toinen vaihtoehto on jatkaa entiseen malliin.

Tervetuloa kehittymään ja oppimaan uutta uusien oivallusten myötä!

Toivotamme Sinut lämpimästi mukaan koulutukseemme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Ostoskori