Valitut:

Hot Stone koulutus 7.10.2022

219,00 

Hot Stone koulutus 7.10.2022

219,00 

NYT NOSTETAAN KUUMILLA KIVILLÄ HOITAMINEN UUDELLE TASOLLE!!!

Tässä koulutuksessa opetellaan monipuolisen kuumilla kivillä hemmottelemisen lisäksi tuhti kattaus asiakkaille hyödyksi olevia muita taitoja, mm. vapauttamaan tärkeisiin sisäelimiin vaikuttava vagus-hermo, joka liittyy koko kehon terveyteen. Vagushermon avulla asiakkaasi voi kokea elämänlaadun kannalta tärkeää hyvinvointia.
Uusilla opeteltavilla taidoilla voimme tukea  myös aivojen hyvinvointia.

Koulutus järjestetään 7.10.2022 klo 8.30-18
Koulutuspaikka on Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs
Kouluttaja on Tarja Tirkkonen.

Kuvaus

Hot Stone -hoito on ihanan ylellinen, nautittava, rentouttava ja endorfiininen, mutta muuntuu tarvittaessa kevyesti mobilisoivaksi ja triggerpisteitä hoitavaksi huomioiden lihasten lisäksi lihaskalvot.
Opimme UUTENA tehokkaita keinoja yhdistää kivien lämpö vieläkin syvemmälle meneväään miellyttävään rentoutumiseen mm. vagushermon kautta.

Kurssilta saat valmiita hoitokokonaisuuksia monipuolisiin hemmotteluhoitoihin omaan hoitolaasi toimitpa terveyden, hyvinvoinnin tai kauneuden alalla.
Ideoita ja vinkkejä löytyy myös saunahoitoihin omaksi tai asiakkaittesi iloksi!

Mietimme laadukkaista hoidoista henkilökohtaiset sovellukset juuri sinun tarpeisiisi toimiviksi.

Opettelemme sisäisiä ja ulkoisia testattuja /toimivia vinkkejä itsehoitoon, joita voit antaa asiakkaalleesi jatkohoidoksi kotiin.
***Tämä antaa edelleen lisäarvoa tekemiseesi!
Koulutuksemme on reilusti enemmän kuin ”pelkkä”  tavallinen Hot Stone, joita olen itsekkin ajallaan useamman version käynyt oppimassa ja sittemmin kouluttanut.

-Hyviä perussetitkin ovat, mutta tämä koulutus on enemmän ja runsaammin, koska uskon että haluat saada HOT STONE- hoidon mahdollisuuksista laajemman tietopohjan, enemmän ideoita  ja toimivaksi testatun käytännön opin!

Tässä ”tavallisen” Hot Stonen kuvausta:
Kaikissa isoissa uskonnoissa on uskomus, että kivet auttavat ja parantavat. On myös tutkittu, että kivellä on oma energia – jokaisella kivellä omalaisensa.

Laavakivi on maan sydämestä:
Se ottaa hyvin kuumaa sisälleen ja säilyttää lämmön pitkään. Siksi laavakivet sopivat erityisen hyvin hierontaan. Myös kodin läheltä voi löytää hoitavia kiviä.

Kivi on kuin yrtti joka auttaa, mutta pitää tietää kuinka voi hoitaa ja miten voi hoitaa.
Kivi  haluaa puhdistusta; joka hoitokerran jälkeen kivi pestään hyvin. Kivi tarvitsee auringonvaloa, kuunvaloa, tulta ja vettä eli yhteys eri elementteihin on tärkeä.

Kivihierontaa on ollut useassa paikassa maapallolla. Lähtöisin se on alunperin tiettävästi Havaijilta, mutta hoitoa on Aasiassa, Italiassa, Saksassa ja Venäjällä. Hoito on erittäin rentouttava mielelle ja keholle, vaikka kivi tekeekin hoidon aikana kovasti työtä.

Laadukkaan hierontaöljyn ansiosta hoito on kivien lämpöön ja hoitotekniikkaan yhdistettynä syvärentouttava, mutta myös kehoa puhdistava; Luksusta ja hemmottelua antavat hoidossamme luomutuotteiden ylelliset yrtit.

Kurssilta saat vinkkejä myös siihen kuinka voit hyödyntää kuumia kiviä esimerkiksi selluliitin poistossa/laihdutuksen tukena tai vaikkapa stressaantuneen mielen keventämisessä yhdessä Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteiden kanssa.

Edelleen opettelemme syvemmälle, uudelle tasolle nostavaa rentoutusvaikutusta mm.vagushermon kautta sekä triggerpisteitä huomioiden ja hoitaen.
*** Nämä keinot ovat todella erittäin hyvin vaikuttavia, loistavia taitoja!
Ideana on, että kivistä ja kuumentimesta tulee toimiva, monikäyttöinen ja hyödyllinen työvälineesi.
Meidän koulutuksemme on räätälöity tuhti paketti hyödyllisiä ja monipuolisia kivillä hoitamisen mahdollisuuksia extravinkkeineen.

Mikäli tarvitset ja haluat kivisarjan chakrakivineen ja kuumentimen, autan tarvittaessa löytämäään mahdollisimman hyvän ja toimivan setin pitkäaikaiseen käyttöösi tarjolla olevista.
– Tärkeä on että  kivisarjassa on riittävästi isompia kiviä sekä varvaskivet.

Tästä lähtee laaja koulutuspaketti ja eväitä lämpimiin hoitoelämyksiin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Ostoskori