”Benestatera -verkkokauppa” toimitusehdot     

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Peruutuksen sattuessa maksua ei palauteta, mutta se voidaan käyttää muihin BeneOne Oy.n/ Tarja Tirkkonen Concept palveluihin erikseen sovitulla tavalla.

Tilatessasi tuotteitamme huomioithan, että niiden kopioiminen, jakaminen, taloudellinen hyödyntäminen ja kaikenlainen julkaiseminen on ehdottomasti kielletty.

REKISTERISELOSTE:

Rekisterin ylläpitäjä

• BeneOne Oy/ Tarja Tirkkonen Concept • Y-tunnus 2945515-6 • Asemakatu 20 B1, 70100 KUOPIO (1.8.2020 – 02/2021) 

Rekisterin yhteyshenkilö

Tarja Tirkkonen, tarja.tirkkonen (at) benestatera.fi

Rekisterin pitämisen peruste

• Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri • BeneOne Oy.n/ Tarja Tirkkonen Concept uutiskirje (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot

• https://benestatera.com/

Rekisterin tarkoitus

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien tuotteiden tilaamisen, sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta tai luennoilla ja tapahtumissa postituslistalle liittyneistä tai liitetyistä henkilöistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Henkilöille tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Henkilö hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Postituslistalle liittynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä. Henkilö saattaa olla mukana useammalla sähköpostilistalla, jonka johdosta viestejä ja materiaaleja saatetaan silti lähettää.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta sivustojen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa tuotteen, osallistuu koulutukseen, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, liittyy ilmaisiin haasteisiin, kilpailuihin tai arvontoihin.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät.

Tarkastusoikeus

Suoramarkkinointirekisterissä olevalla henkilöllä on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella BeneOne Oy/ Tarja Tirkkonen Concept, Asemakatu 20 B1, 70100 KUOPIO (1.8.2020 – 02/2021) Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee BeneOne Oy/ Tarja Tirkkonen Concept asiakasrekisterin rekisteritietoja. Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sähköiset kirjat, verkkovalmennukset, oppaat sekä uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla tarja.tirkkonen(at) benestatera.fi

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 13.08.2020

Toimitusehdot

BeneOne Oy 2945515-6
(jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: tarja.tirkkonen@benestatera.fi, Puhelin: +358 50 465 0509, Postiosoite: Asemakatu 20 B1, 70100 Kuopio (1.8.2020 – 02/2021)

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksutavat

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Ladattava tuote tulee ladattavaksi maksutapahtuman jälkeen asiakkaan omaan tiliin. Ladattavan tuotteen voi ladata vain kerran. Tunnukset omaan tiliin luodaan automaattisesti kassalla maksutapahtuman yhteydessä.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Ladattavat tuotteet tulee perua ennen tuotteen lataamista verkkokaupasta.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Koulutusten ehdot

Jokainen kouluttaja vastaa itse omien koulutuksiensa sisällöstä.

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk tai vähemmän ennen kurssin alkua on kouluttajalla oikeus periä puolet kurssin hinnasta.

Mikäli peruutus kurssille tapahtuu vähemmän kuin 7 päivää ennen koulutusta, on kouluttajalla oikeus periä koko kurssimaksu, ellei erikseen muuta ole sovittu. Mikäli kurssille on ilmoittautunut ja jättää saapumatta kurssille, on opettajalla oikeus periä koko kurssin hinta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

×

Ostoskori