BeneOne Kuopion toimipisteen henkilökunta esittäytyy

Tarja

Hei! Olen Tarja,Tarja Tirkkonen Concept ja BeneOne yritysten perustaja ja toimitusjohtaja.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2003 saakka tehden yksilöllisiä hoitoja hieroen ja mobilisoiden. Hoitotekniikkani ovat kehittyneet asiakkaiden tarpeen, kokemukseni ja koulutusten myötä uniikeiksi kokonaisuuksiksi, joita myös koulutan.


Käsillä tekemisen lisäksi olen hankkinut Cryonic- kylmähoitolaitteen, joka on oiva työkalu joko omana hoitonaan tai hoidon osana esim. akuutin tulehduksen tai kivun hallinnassa.
Uudessa toimitilassamma on rentoutumisen, palautumisen ja paremman yöunen tukena Neurosonicin tuoli, joka täydentää henkilökuntamme antamia palveluja.

Perheen lemmikeille tarjoamme koirien jäsenkorjauksen BeneStatera® hoidot ja hoitajien koulutukset.

Wellnessyrittäjyyteen, tuotekehitystyöhön ja yrityksen johtamiseen on ollut tärkeä saada hallinnolliset tutkinnot.
Innostus ja intohimo tekemiseen antavat liitoa uusia asioita kohti: Uusimpana valmistui Harri Gustafsbergin johdolla Stressinhallintaja/Mind Coach®- koulutus.

Tarjoan räätälöityä stressinhallintavalmennusta tekemieni yksilöllisten hoitojen, Neurosonic Professional- tuolin, ohjattujen harjoitteiden tai vaikkapa AuroraHut® Kuopio-luontoelämyksen yhteyteen.

Lämpimästi tervetuloa Bene Statera!® -Hyvän Olon Tasapainoon!

Tarja Tirkkonen

Maria

Hei! Olen Maria, ammattivalmentaja, urheilija, hyvinvointialan yrittäjä ja BeneOne yrityksessä vastaan myös kansainvälisen liiketoiminnan kehityksestä. Olen toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 2009. Urani aikana olen valmentanut kaiken tasoisia asiakkaita kuntoilijasta ammattiurheilijaan. Asiakkaani ovat olleet kaiken ikäisiä, aina lapsista vanhuksiin. Olen Body Fitness maajoukkueen entinen urheilija ja nykyisin valmennan sekä kilpailen CrossFit- urheilun parissa. Monipuoliseen kokemukseeni kuuluu useita urheilulajeja. Olen mm. CrossFit- Level 2 valmentaja, CrossFit Gymnastics valmentaja, toiminallisen harjoittelun teknikko, pilates ja ilmajoogaohjaaja. 

Kansainvälistä työkokemusta minulle on kertynyt 17 vuotta, ja vuosien varrella olen opiskellut myös matkailua. Olen toiselta koulutukseltani matkailualan tradenomi ja luonto on ollut minulle aina erityisen tärkeä.  Tästä syystä erikoistuminen luonto- ja elämysmatkailuun oli minulle luonnollinen valinta. Työkokemusta keräsin pitkään maailmalta, mutta lopulta veri veti takaisin kotikaupunkiin. 

Hyvinvointialan yrittäjänä olen nauttinut asiakkaiden valmentamisesta, ja niistä lukemattomista onnistumisen hetkistä mitä he ovat saaneet kokea. On jotain todella erityistä päästä osaksi heidän elämäänsä – kulkea matka yhdessä

Odotankin innolla, että pääsemme toteuttamaan uusia haaveita ja yhteisiä projekteja!

Ole yhteydessä!

maria@benestatera.fi

+358 503028321

instagram @mariahelenahamalainen

Anna-Maija

Hei! Olen Anna-Maija, ammattidoula, hypnosynnytysvalmentaja ja erilaisten täydentävien hoitojen osaaja. Tulen tekemään uudessa hoitotilassamme mm. vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa ja synnytyksen käynnistyshoitoja, Bene Statera!®️ – perinteistä jäsenkorjausta, ja Access bars hoitoja®️. Tulossa on myös synnytykseen ja vanhemmuuteen valmistavia kursseja.

Rakkainta minulle on ihmisyys kokonaisuutena, johon luonnollisesti kuuluvat sekä keholliset että energiahoidot, emotionaalisesti sensitiivinen vuorovaikutus ja traumatietoisen kohtaamisen jatkuva opiskelu. Lähellä sydäntäni on synnyttäjien hoitaminen ja perheiden tukeminen niin, että synnytys olisi mahdollisimman lempeä, perheen oma tapahtuma, ja syntymä vanhemmuuteen tuettu.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni, tai tutustumaan minuun doulana ja synnytysvalmentajana esimerkiksi avajaispäivien aikana.

www.synty.org
annamaijaheijaa@gmail.com
0405932824

Paula

Hei, olen Paula, palautumisvalmentaja ja joogaopettaja. Haluan auttaa sinua olemaan läsnä tässä hetkessä, innostaa sinua tutustumaan omaan ainutlaatuisuuteesi ja kannustaa sinua vaalimaan hyvinvointiasi. Oma polkuni on kulkenut monen mutkan kautta juuri tähän hetkeen. Viimeisimpänä valmistuin vuoden alussa Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentajaksi, ensimmäisenä Kuopion alueella. Lisäksi minulla on akateeminen tutkinto ja moniulotteinen työhistoria muun muassa ranskan kielen opettajana ja toimittajana. Jos kaipaat aikaa pysähtymiselle, haluat syventää itsetuntemusta ja kartuttaa stressinhallinnan taitoja – astu Huilimoon ja koe kohtaamisen, läsnäolon ja levon voima.

Lisätietoja: huilimo.fi 

×

Ostoskori