BeneOne Kuopion toimipisteen henkilökunta esittäytyy

Tarja

Anna-Maija

Tarja

Hei! Olen Tarja,Tarja Tirkkonen Concept ja BeneOne yritysten perustaja ja toimitusjohtaja.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2003 saakka tehden yksilöllisiä hoitoja hieroen ja mobilisoiden. Hoitotekniikkani ovat kehittyneet asiakkaiden tarpeen, kokemukseni ja koulutusten myötä uniikeiksi kokonaisuuksiksi, joita myös koulutan.


Käsillä tekemisen lisäksi olen hankkinut Cryonic- kylmähoitolaitteen, joka on oiva työkalu joko omana hoitonaan tai hoidon osana esim. akuutin tulehduksen tai kivun hallinnassa.
Uudessa toimitilassamma on rentoutumisen, palautumisen ja paremman yöunen tukena Neurosonicin tuoli, joka täydentää henkilökuntamme antamia palveluja.

Perheen lemmikeille tarjoamme koirien jäsenkorjauksen BeneStatera® hoidot ja hoitajien koulutukset.

Wellnessyrittäjyyteen, tuotekehitystyöhön ja yrityksen johtamiseen on ollut tärkeä saada hallinnolliset tutkinnot.
Innostus ja intohimo tekemiseen antavat liitoa uusia asioita kohti: Uusimpana valmistui Harri Gustafsbergin johdolla Stressinhallintaja/Mind Coach®- koulutus.

Tarjoan räätälöityä stressinhallintavalmennusta tekemieni yksilöllisten hoitojen, Neurosonic Professional- tuolin, ohjattujen harjoitteiden tai vaikkapa AuroraHut® Kuopio-luontoelämyksen yhteyteen.

Lämpimästi tervetuloa Bene Statera!® -Hyvän Olon Tasapainoon!

Tarja Tirkkonen

Anna-Maija

Hei! Olen Anna-Maija, ammattidoula, hypnosynnytysvalmentaja ja erilaisten täydentävien hoitojen osaaja. Tulen tekemään uudessa hoitotilassamme mm. vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa ja synnytyksen käynnistyshoitoja, Bene Statera!®️ – perinteistä jäsenkorjausta, ja Access bars hoitoja®️. Tulossa on myös synnytykseen ja vanhemmuuteen valmistavia kursseja.

Rakkainta minulle on ihmisyys kokonaisuutena, johon luonnollisesti kuuluvat sekä keholliset että energiahoidot, emotionaalisesti sensitiivinen vuorovaikutus ja traumatietoisen kohtaamisen jatkuva opiskelu. Lähellä sydäntäni on synnyttäjien hoitaminen ja perheiden tukeminen niin, että synnytys olisi mahdollisimman lempeä, perheen oma tapahtuma, ja syntymä vanhemmuuteen tuettu.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni, tai tutustumaan minuun doulana ja synnytysvalmentajana esimerkiksi avajaispäivien aikana.

www.synty.org
annamaijaheijaa@gmail.com
0405932824

×

Ostoskori