Syksyn 2020 koulutukset

  • Artikkelin kategoria:Uutiset / Yleinen

Imukuppihieronta/kuivakuppaus 31.8.2020

Monipuolisessa imukuppihieronnan/kuivakuppaus koulutuksessa käydään läpi kimukuppihieront alusta loppuun saakka. Koulutuksesssa puhumme myös käytettävistä hoitotuotteista. Tilaa kupit ennakkoon: https://www.life.fi/epages/life.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/10470038

Varmista paikkasi heti, koulutuspäivä on jo tämän kuun lopussa, 31.8!

Lue lisää koulutuksesta klikkaamalla tästä.

Hot Stone 10-11.9.2020

Hot Stone -hoito on ihanan ylellinen, nautittava, rentouttava ja endorfiininen, mutta muuntuu tarvittaessa kevyesti mobilisoivaksi ja triggerpisteitä hoitavaksi huomioiden lihasten lisäksi lihaskalvot.
Koulutuksessa opitaan UUTENA tehokkaita keinoja yhdistää kivien lämpö vieläkin syvemmälle menevään miellyttävään rentoutumiseen mm. vagushermon kautta.

Lue lisää koulutuksesta klikkaamalla tästä.

Perinteinen jäsenkorjaus, Peruskoulutus I 6-8.11.2020

Uusi ryhmä aloittaa Kuopiossa!

Jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito, jossa käsitellään keho kokonaisuutena. Ensimmäisessä osiossa kuulemme hoidon historiasta, paneudumme kontraindikaatioihin, opimme havainnoimaan jäsenkorjauksessa erityisesti merkityksellisiä kehon virheasentoja ja aloitammme tasapainottavan hoidon opettelemisen jalkateristä lonkkaan saakka huolellisessa ohjauksessa. Hoitotekniikkaopetus on runsasta ja yksilöllistä.

Lue lisää koulutusta klikkaamalla tästä.

×

Ostoskori