Tuppurainen Lea – Spa Balance Ky

Koulutettu hieroja, Bene Statera!® Perinteinen jäsenkorjaus, jatkokoulutus suoritettu

Kuppari, Ekokampaaja

Spa Balance Ky – Lea Tuppurainen on toiminut Bene Statera! – Hyvä Olon Tasapaino ® Conceptin hoitajana vuodesta 2019. Koulutetuksi hierojaksi, kuppariksi sekä hemmotteluhierojaksi Lea valmistui 2012. 

”Erikoisalaani on asiakkaan 100 % kokonaisvaltainen huomiointi fyysisesti, psyykkisesti sekä ravitsemuksellisesti.” Spa Balancessa käytettävät tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja öljyjä, 100% ilman kemikaaleja.

Luonteeltaan Lea on avoin valoisa, positiivinen, rehellinen, puhelias, holistinen ja tarkka tekijä.

Hän haluaa oppia/selvittää hengittämisen ja ihmisen tasapainon välisen yhteyden, sekä tuoda asiakkaan eduksi tietonsa luonnollisten valintojen merkityksestä terveyden ja hyvinvoinnin asioissa mm. ravinto, kehon fyysinen ja henkinen tasapaino ja pysähtyminen itsen äärelle.

Harrastuksina hänellä on kuntosali, avanto, luonto, lenkkeily, lukeminen sekä itsensä kehittäminen on hänen sanojensa mukaan hänelle ”ikuinen intohimo”.

Lea Tuppurainen

Lean tavoittaa

Hyvänä maamerkkinä toimii Kuopion rautatieasema, jota vastapäätä sijaitsee ruudullinen talo, seinässä lukee keltaisella Veturi, jonka katutasossa Spa Balance sijaitsee.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

×

Ostoskori