Ahonen Niina – Olofix

Koulutettu hieroja, Bene Statera!® Perinteinen jäsenkorjaaja, Bene Statera!® – Koirien perinteinen jäsenkorjaaja

Olofix -Niina Ahonen on toiminut Bene Statera! – Hyvä Olon Tasapaino ® Conceptin hoitajana vuodesta 2016. Koulutettu hierojaksi hän valmistui 2014. 

Koirien jäsenkorjaukseen soveltuvat kaikki rodut, koiran tulee olla perusterve sekä ystävällinen. Puhelimessa Niina tekee peruskartoituksen ja paikan päällä tarkemmat kysymykset.  Lisäksi Niina kouluttaa koirien jäsenkorjausta.

”Erikoisalaani on asiakaslähtöisyys ja kokonaisvaltainen käsittely”  

Luonteeltaan Niina on rauhallinen, huomioon ottava, ystävällinen. Hän haluaa kehittyä ja opiskella lisää ihmisten hoitamisesta.  Harrastuksina hänellä on potkunyrkkeily, koiran kanssa lenkkeily, musiikin kuuntelu ja elokuvat

Ihmisten mielipiteet:

OloFix: monipuolinen, nuorekas yritys, palvelualttius, mukavat/ rauhalliset tilat, hemmottelun ja avun paikka, asiakas lähtöisyys, monipuoliset palvelut, siisti ja helppo tulla.

Niina: Rauhallisuus, tasapainoisuus, ammattitaito, hyväntuulisuus, arkinen jutustelu, iloinen, halu auttaa ja luotettava.

Niinan tavoittaa

Hyvänä maamerkkinä toimii Kirkkopuisto, josta pohjoiseen päin kulkiessa seuraavan korttelin kulmasta Olofix löytyy. Olofixin tien toisella puolella toimii ravintola Chaplin.

Koira-asiakkaat kotikäynnit

Lisätietoja

Ota yhteyttä

×

Ostoskori