Neurosonic Pro- Ihmeiden tekijä

 • Artikkelin kategoria:Blogi

”Hoito joka ei vie kauan, mutta antaa sinulle paljon”.

Mikä Neurosonic Pro oikein on?

Neurosonic Professional on tuoli, joka lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä, joka vaikuttaa autonomiseen hermostoon. Tämä värähtely rentouttaa, edistää unenlaatua, parantaa vireystilaa sekä auttaa palautumaan niin stressiperäisistä oireista kuin palautumista muutenkin.

Eikä siinä suinkaan kaikki, sillä Neurosonic tuolin käyttö voi vaikuttaa myös seuraaviin:

 • erilaisiin kipuihin
 • lihasjännitykseen
 • ääreisverenkiertoon
 • suoliston toimintaan
 • neurologisiin oireisiin
 • lymfakiertoon
 • mielialaan
 • vireystilaan
 • nestekiertoon
 • verenkiertoon

Oletkos tiennyt, että Neurosonic Pro voi vaikuttaa myös päihdekuntoutujien vieroitusoireisiin? Tuoli auttaa rauhoittumaan, parantaa unen laatua ja lievittää fyysisiä oireita. Vaikka laitteen käyttö ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, voi sen vaikutukset vähentää kivun määrää ja joskus jopa poistaa ne kokonaan. Toisekseen hoidolla on huomattu vaikutuksia myös aikaeroon. Oikealla ohjelmalla pystytään lyhentämään aikaerosta toipumisen vievää aikaa sekä tasoittamaan unirytmiä tavallista nopeammin.

Mitä Neurosonic tekee?

Neurosonic tuolissa on neljä eri ohjelmaa, joilla on eri pituudet ja eri vaikutukset.

Rentotus (10 min, 20 min, 25 min tai 39 min) rentouttaa lihaksia, ja edistää unenlaatua ohjelman pituudesta riippumatta. Rentoutus on hyvä aloittaa lyhyemmällä ohjelmalla, jotta näemme mikä vaikutus ohjelmalla on kehoon.  

Tehonokoset (10 min) virkistää kehoa ja mieltä. Täydellinen esimerkiksi kesken työpäivän tai työpäivän päätteeksi, jos tarvitsee olla virkeänä koko illan.

Aktivointi (12 min tai 24 min) lievittää kipuja ja lihasjännitystä sekä edistää nestekiertoa.

Palautuminen (36 min tai 41 min) on syvähieronnan ja rentoutumisen yhdistelmä, joka nopeuttaa hermoston palautumista ja näin edistää fyysistä ja psyykkistä palautumista. Olosta tulee kevyempi ja virkistyneempi.

Asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinulle oikean vaihtoehdon ja säätää tehot puolestasi. Jokaisella käyttökerralla asiakkaan päälle laitetaan painopeitto ja korville kuulokkeet. Huoneesta sammutetaan valot, jolloin sytytetyt kynttilät näkyvät paremmin ja huone täyttyy rauhallisuudella. Vaikka toimitilamme huoneet ovat äänieristetyt, kuulokkeista kuuluva hento valitun ohjelma tehoa tukeva musiikkia auttaa saamaan enemmän irti hoidosta.

Oma kokemukseni

Olin itsekin vähän skeptinen kun kokeilin laitetta ensimmäisen kerran. Ajattelin, että toimiikohan se niin hyvin kuin mitä olen työkavereiden ja asiakkaiden kuullut puhuvan.

Päätin sitten kokeilla rentoutus 20 min ohjelmaa, jonka jälkeen oloni oli rentoutunut, mutta en huomannut sillä olevan muuta vaikutusta. Illalla nukkumaan mennessä, nukahdin normaalia nopeammin ja nukuin sikeästi koko yön. Normaalisti pyörin paljon yön aikana, ja herään pari kertaa, joten mietin vaikuttikohan Neurosonic nukkumiseeni.

Siinä sitten meni joku pari viikkoa kun päätin testata aktivointi 12 min ohjelman. Heti ensimmäisenä huomasin kuinka aineenvaihdunta oli kiihtynyt ja kävin sen päivän aikana vessassa useamman kerran kuin normaalisti. Olo oli huomattavasti virkeämpi ja siitä oli hyvä jatkaa töiden tekoa.

Nyt olen kokeillut Neurosonicia noin 5 kertaa ja siitä on tullut oma suosikkini.  Parasta Neurosonicissa on monipuoliset ohjelmat ja eri mittaiset ajat. Joskus tarvitsen rentoutumista ja joskus virkeyttä, joskus minulla on 40 minuuttia aikaa, ja joskus vain 10. Tilanteesta riippumatta löytyy siitä aina sopiva vaihtoehto minulle!

Tule käymään ja näe itse, miten Neurosonic tuoli tekee taikojaan, nyt kokeilu hintaan 10€

Ajan Neurosonic tuoliin voit varata Timman kautta: https://varaa.timma.fi/tarjatirkkonenconcept

×

Ostoskori