Naiseutta löytämässä sensuellin liikkeen kautta

  • Artikkelin kategoria:Blogi

Onko sinunkin naiseutesi ollut hukassa? Oletko enemmän maskuliininen tekijä, suoraviivainen suorittajatyyppi, jonka on pitänyt pärjätä töissä, kotona ja muutenkin elämässä puskemisen energialla ja suomalaisella sisulla? Ehkäpä myös uupua lukuisia kertoja unohtamalla itsesi oman elämäsi jonon hännille, asettamalla kaiken muun itsesi edelle? Tämä on minun tarinaani, kuulostaako tutulle sinustakin? Jos oman naisellisen puolen löytäminen ja lempeämpi suhtautuminen itseen resonoi, niin jatka matkassani lukemalla loppuun.

Olen kotoisin maatilalta, jossa työnteko ja kaikenlainen tekeminen oli isossa asemassa myös meillä lapsilla. Ei ollut aikaa ja ’lupaa’ luovaan ilmaisuun ja vapaaseen olemiseen. Sitä kutsuttiin laiskuudeksi, jos jäi loikoilemaan ja vaan olemaan. Ei ollut hyväksyttyä myöskään pukeutua naisellisesti, meikata ja jopa tanssiminen tuntui paheksuttavalta. Komerossa salaa kokeilin äidin ainoita korkkareita, jotka löysin vintiltä ja pitsiverhosta kiedoin itselleni ’seksikkään’ tanssiaismekon. Postissa tulleesta postimyyntikuvastosta selailin ja ihailin sexyjä alusvaatteita, joita en voinut kuvitellakaan koskaan saavani. Meillä oli kotona aika vanhoillinen kasvatus. Seksi ja seksuaalisuuden ilmaiseminen eivät koskaan olleet puheenaiheita, eikä niitä sen vuoksi oikein ollut olemassakaan. Opin piilottamaan naisellisen puoleni entistä syvemmälle, koska koin, että kaikki se on jotenkin häveliästä ja väärää, jopa syntistä. Lokeroin itseni siihen ettei sellainen ollut sallittua kiltille tytölle, joka muutenkin oppi tekemään asiat toisten mielen mukaisesti ja mieliksi.

Aikuisiällä olen alkanut etsimään naiseuttani eri keinoin, ja liikkeen kautta se on ollut minulle luonnollisinta. Keho ja erityisesti lantion alue on pitkään kaivannut vapauttavaa liikettä ja erityisesti lattarityyppinen tanssi on kiehtonut ja tuntunut eniten omalle. Ihailen tanssissa sitä kaunista, sulavaa sensuellia, feminiinistä, pyörivää liikettä ja eroottista latausta, joka nousee ja välittyy läsnäolevan tanssin kautta. Olen pikkuhiljaa ymmärtänyt, että luoja on luonut meille kaikki olemuspuolet, joten myös seksuaalisuuden ilmaiseminen on sallittua, ja mikä voima siinä piileekään! Kiitos ystävälleni, jonka kautta tammikuulla päädyin Exotic pole-tanssitunnille (K-18). Kyseessä on eksoottinen tankotanssi. Minua jännitti alkuun, jopa nolottikin, mutta melkein heti tuntui, että olen tullut juuri oikeaan paikkaan, ja että tämä on just mun juttu! Sensuelli liike ja voimaantuminen sen kautta tuntui just omalle. Tätä minä olen kaivannut koko elämäni! Kaiken lisäksi oma keho on eri asentoihin taipuessaan yllättänyt minut positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Tämä laji on antanut minulle itsevarmuutta ja rohkeutta sekä myös hyväksyvämpää katsetta itseeni. Ensimmäistä kertaa siellä olen uskaltautunut pukeutumaan verkkosukkahousuihin, lyhyisiin mikrosortseihin ja minitoppiin. En olisi ikinä uskonut, että ilkeäisin olla niin vähissä ja rohkeissa vaatteissa muiden seurassa. On ihana ilmaista seksuaalisuuttaan turvallisessa ympäristössä, kokea olevansa upea, seksikäs ja kaunis vaikkei olisikaan mallinmitoissa, samalla liikkuen feminiinisesti, sensuellisti ja rohkeasti🔥

Olen vasta naiseuteni löytämisen alkutaipaleella, ja koen, että haluan opettaa löytämiäni/oppimiani asioita matalalla kynnyksellä myös toisille naisille. Kuljetaan tätä matkaa yhdessä ❤On aika nousta naiseuden voimaan, löytää se voima itsestään, se kun on meissä kaikissa! Keinoja on monia, ja liikkeen antama voima on niistä yksi.

Minulta on mahdollisuutta varata ryhmätunteja, esim. polttari- tai ystäväporukoille pikkujouluihin, synttäribileisiin tai vaikkapa erilaiseen Tyhy-päivään. Parin tunnin aikana alkuun lämmitellään kroppaa, opetellaan sensuellia liikehdintää, tehdään lyhyt koreografia, jota treenataan ja lopuksi se kuvataan jokaisen omalle kännykälle muistoksi. Halutessaan saa ottaa myös upeita, sensuelleja poseerauskuvia tangoilla tukemaan naiseutta ja naisellisuutta, sekä hyväksyvää katsetta omaan itseen.

Ota yhteyttä rohkeasti viestillä puh. 050 411 2529 tai sähköpostitse: sarileinonen77@gmail.com ja varataan sopiva aika teidän ihanalle porukalle.

Sallitaan itsemme kukoistaa ja olla upeita naisia iästä ja ulkonäöstä riippumatta!

×

Ostoskori