Mitä tapahtui meidän koulutuspäivillä?

 • Artikkelin kategoria:Blogi

Viime viikolla järjestettiin Bene Statera!® Perinteinen Jäsenkorjaus- Conceptin täydennyskoulutus, ja tässä tekstissä avaan vähän, mitä meidän koulutuspäivissä tapahtui ja mitä päiviin sisältyi!

Torstai päivä alkoi kello 9, kun koulutukseen osallistuneet hoitajat saapuivat Kuopion Portin toimitilaamme. Ensimmäiseksi käytiin läpi päivän suunnitelma:

 • EnergyFlow-Dance (Sari)
 • Kahvit
 • Taolaiset lämmittely harjoitukset (Milla)
 • Kehotietoisuuden palautushoito (Tarja)
 • Lounas
 • Jäsenkorjausta (Tarja)
 • Rumpurentoutus ryhmäenergiahoito (Sari)

Siitä Sarin ohjauksella aloitettiin EnergyFlow-Dance. Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin kyseistä aktiviteettiä. Musiikki oli mukaansa tempaavaa, mutta tarkoituksena ei ole alkaa tanssia mielen mukaan, vaan antaa energian ottaa valta kehoon ja antaa sen määrätä miten keho liikkuu. Tässä aktiviteetissä oli mukavaa se, että silmät pidettiin kiinni, jolloin tuli enemmän keskityttyä ympärillä oleviin energioihin ja itseensä, kuin muihin ihmisiin.

Seuraavaksi juotiin kahvia ja teetä, jonka lisäksi oli tarjolla keksejä, hedelmiä, ja pientä suolaista. Siitä saikin mukavasti lisää energiaa päivään. Siitä siirryttiin Millan ohjaamaan Taolaisiin lämmittelyharjoituksiin ja maadoitukseen, jota en ollut myöskään aikaisemmin kokeillut. Liikkeet aktivoivat kehon hyvin, eikä aikaisempaa kokemusta niihinkään vaadittu.

Ennen lounasta oli vuorossa vielä kehotietoisuuden palautushoito, jossa nimensä mukaisesti palautetaan ihmisille tietoisuus omasta kehosta. Siinä vastaanottava henkilö makaa rentoutuneena hoitopöydällä, kun hoitaja tekee hoidon. Sitten olikin aika lounastauolle. Lähdettiin ryhmänä alakerrassa olevaan Remarin lounastavintolaan, jossa oli tarjolla uunimakkaraa, kanaa ja vaikka mitä kaikkea hyvää. Ruoka oli todella hyvää niin kuin seurakin.   

Ruoan jälkeen oli aika jäsenkorjaushoidolle. Tänä päivänä keskityttiin imukuppeihin ja quashakampoihin. Alkuun käytettiin imukuppeja, kunkin hoidettavan kohtiin, jossa sitä tarvittiin eniten. Selkä öljyttiin ja lämmiteltiin joko käsillä tai quashakammalla. Sitten hoitajilla olikin vapaat kädet valita miten jatkaa kyseisillä menetelmillä. Päivän päätteeksi Sari piti meille syvärentouttavan rumpurentoutus ryhmäenergiahoidon, joka tuuditti osan porukasta unten maille.


Käytiin siinä vielä seuraavan päivän suunnitelmat läpi:

 • Tankotanssia (Sari)
 • Lounas
 • Aaloe tuote-esittely
 • Jäsenkorjausta (Tarja)

Siinäpä oli sitten eka päivä pulkassa.

Seuraavana aamuna kokoonnuimme kello 9, vähän erilaisessa maisemissa.

Aktiviteettinä oli nimittäin exotic pole-tankotanssia Tanssistudio Dreamin tiloissa. Sari näytti meille koreografian, jonka hän oli kehittänyt meitä varten. Siitä aloitettiin harjoittelu ja parin tunnin päästä oltiinkin valmiita. Ikinä en ollut tankotanssia kokeillut, ja se oli kyllä hieno kokemus. Halutessaan oman esityksen pystyi kuvaamaan puhelimelleen muistoksi ja pakkohan sellainen oli ottaa.

Lounas tauon jälkeen kokoonnuttiin sitten toimitilassamme ja paikalle tuli myös Aaloe-tuotteiden esittelijä. Siinä käytiin läpi tuotteita, jotka sopii hyvin terveydenhoidon parissa työskenteleville ihmisille. Katseltiin, haisteltiin ja kokeiltiin esimerkiksi eteerisiä öljyjä, rasvoja ja huonetuoksuja. Maistelimme myös nivelten hoitotuotteita. Siinä tuli nähtyä paljon uusia tuotteita ja tilattuakin jotain.

Viimeisenä oli vuorossa jäsenkorjausta. Aikaa oli mennyt tuotteiden esittelyssä enemmän kuin mitä oli suunniteltu, mutta jäsenkorjaukselle jäi kuitenkin aikaa. Tänä päivänä tehtiinkin anatomy trains hoitoa, sekä jatkettiin imukuppi rintamalla. Jäsenkorjaus oli päivän viimeinen aktiviteetti, josta oli sitten hyvä jatkaa viikonlopun viettoon.

Pakko sanoa, että nopeasti kyllä hujahti nuo kaksi koulutuspäivää. Hauskaa oli, uutta tuli opittua ja hoidoista nautittua.

Haluaisitko sinä tulla koulutukseen meille? Katso koulutus valikoima alla olevasta linkistä:
https://benestatera.com/tuote-osasto/koulutukset/

×

Ostoskori