Love More parisuhdepaketti

  • Artikkelin kategoria:Blogi / Uutiset

Miellyttävä kahden henkilön välinen kokemus parisuhteen parhaaksi. Tarkkaan valikoidut harjoitteet ja hoidot ovat eheyttäviä ja parisuhdetta syventäviä.

Valikoimastamme löytyy mielen tasolle tarkoitettuja menetelmiä:
Syvä rentouttava ja puhdistava mielenmatka ja energiahoito ovat mieltä tyhjentävät meditatiiviset harjoitukset ja energiapuhdistus jotka auttavat päästämään irti negatiivisia ajatusmalleista, muistoista ja energioista sekä keskittymään positiivisiin, kohottaviin muistoihin ja energioihin. Yhteyttä syventäviä harjoitteita, ovat kumppanisi kanssa yhdessä tekemiä helppoja ja käytännöllisiä läsnäoloharjoitteita, joista saa voimaa ja työkaluja yhteiseen arkeen. Yhteyden luomisharjoitukset tapahtuvat ohjatusti romanttisen tunnelmallisessa ympäristössä.

Sekä fyysisiä parisuhdehoitoja:
Duo hoito-anatomy trains, on syvärentouttava lempeä kehonkäsittely. EliteHealth hyvinvointikartoitus, jossa selviää kehosi ja elimistösi tila. Tietoinen metsäkävely, missä viedään mielentasolta asioita/uusia toimintamalleja kehon muistiin. Hartia/jalkojen hierontapaketti, jossa jalat ovat ihanassa kylvyssä ja hoitajat tekevät niska-hartia-pää hierontaa. Jalkakylpy yhdessä (Niska-Hartia-Selkä + Neurosonic erikseen). Jalkakylpy aluksi yhdessä ja sitten toinen rentoutuu Neurosonic tuolissa ja toinen NHS hieronnassa. Sen jälkeen henkilöt vaihtavat paikkoja ja lopputuloksena jää molemmille osapuolille rentoutunut olo.

Sen lisäksi enemmän parisuhdeaikaa haluaville, on Aurora Hut Love Boat kokemus täydellinen vaihtoehto. Kokemus sisältää yöpymisen Aurora Hutissa Kuopiolahden rannalla ja runsaan aamupalan. Mikä olisikaan sen ihanampaa kuin miniloma rakkaan kanssa? Parisuhteissa yleinen ongelma saattaa olla läsnäolon puute, vaikka kumppani olisikin samassa tilassa. Monesti pelkkä fyysinen paikalla olo, ei tarkoita että henkilö on tilanteessa läsnä. Aurora Hut on kuin läsnäolon temppeli, siellä ei ole häiriöntekijöitä esimerkiksi televisiota, joka voi viedä huomion muualle. Pieni iglumuotoinen vene, antaa mahdollisuuden elää hetkessä ja nauttia siitä rauhallisesta ajasta, arjen keskellä.

Love More parisuhdepaketteja voi ostaa verkkokaupasta!

Linkki: https://benestatera.com/bene-statera-love-more-parisuhdepaketti/

×

Ostoskori