Lomailijat hoitoon

  • Artikkelin kategoria:Blogi / Uutiset

Etkö saa lomallakaan ajatuksia pois töistä, sillä joku asia jäi vaivaaman mieltä. Jos vastasit kyllä, olemme me täällä auttamassa sinua. Meiltä löytyy kymmeniä erilaisia palveluja, joilla saat katkaisuhoidon ongelmiisi. Saat nauttia lomastasi niin kuin sen pitäisi olla.

Haluaisitko esimerkiksi viettää kumppanin kanssa yön Aurora Hutissa?

Aurora Hut on rauhallisin luksus majoitus Kuopionlahdella johon voi mennä vuoden ympäri. Siellä sinulla on aikaa nauttia omasta tai mukana olleen henkilön seurasta. Sinne voi myös mennä sinne yksin tai ottaa vaikkapa koiran mukaan. Aurora Hutissa sinun ajatuksia muualle ei vie televisio, joka yleensä kotona jää päälle vaikkei kukaan sitä katsoisikaan. Saat päättää mitä haluat tehdä tällä rauhallisessa ajallasi. Koska sijainti on kaupungin kuteessa, voit halutessasi viettää päivän kaupungilla ja tulla yön viettämään Huttiin. Aurora Hut kokemukseen voit myös yhdistää valitsemasi hoidon, joka tekee kokemuksesta vielä paremman.

Jos haluat jotain lyhyempi kestoista, löytyy meiltä vaihtoehtoja rentoutumiseen, vireytymiseen ja paremman olon saavuttamiseksi. Voit esimerkiksi rentoutua Neurosonic tuolissa, virkeytyä Cryonic-kylmähoidossa tai saavuttaa paremman olon kuivakuppauksesta, StressAway hoidosta, energiahoidosta, tai hieronnasta.

On yleistä että hoidon jälkeen rauhallisuus muuttuu virkistyneisyydeksi, sillä eri menetelmin saadaan pakkautuneet kohdat auki, joka vapauttaa jumissa olleet energiat ja tuloksena syntyy virkeämpi olo. Meiltä löytyy vaihtoehtoja yksilöhoidoille, kahden henkilön hoidoille tai vaikkapa isommalle porukalle. Eri hoitajien tarjoamat hoidot löytyvät seuraavasta linkistä: https://benestatera.com/tiimi/ . Sieltä löytyy varmasti joku mieleinen.

Neurosonic tuolissa voit rentoutua painopeitto päällä, joka pitää sinut lämpimänä. Voit säätää penkkiä oman tahtosi mukaan, siihen asentoon mikä tuntuu omasta mielestäsi kaikista mukavimmalle. Kynttilät ja hento musiikki rauhoittavat kehosi, ja antaa sinulle pienen tauon elämästä. Sinun ei tarvitse ajatella mitään, vaan saat nauttia tästä hetkestä ilman häiriötekijöitä. Neurosonic tuoli on saanut hurjan hyvää palautetta asiakkailta, ja suurimmasta osasta kävijöistä on tullut kanta-asiakkaita. Kuka sitä osaakaan sanoa parhaiten, kun ne jotka sitä ovat jo kokeilleet. Eniten kuulemani palaute on ollut, kuinka ihana olo laitteen käytön jälkeen on ja kuinka rentoutunut koko kehon on. Autuas olo, on aika kuultu sana täällä meillä päin.

Yleisimpiä Neurosonic tuolin vaikutuksia ovat unen laadun parantuminen, palautumisen edesauttaminen, stressiperäisistä oireista palautuminen, sekä vireystilan ja keskittymiskyvyn parantuminen. Eikä siinä vielä kaikki, sillä muita todettuja vaikutuksia on huomattu esimerkiksi, lihasjännityksessä, suoliston toiminnassa ja kivuissa.   

Meillä voit nyt kokeilla Neurosonic tuolia ensimmäisen kerran vain 10€ hintaan, tule käymään ja katso miten se vaikuttaa sinun kehoosi. Ajan Neurosonic tuoliin voit varata Timmasta: https://varaa.timma.fi/tarjatirkkonenconcept

×

Ostoskori