Koulutukset

Haluatko kouluttautua viralliseksi Bene Statera!® jäsenkorjaajaksi? Haluatko laajentaa osaamistasi kuivakuppauksen tai hot stone hoitojen saloihin?

Tulevat koulutukset

Jäsenkorjauksesta

Jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito, jossa käsitellään keho kokonaisuutena – yleensä varpaista päähän. Hoito on pehmeää mutta tehokasta, koska lihakset rentoutetaan ensin ja sitten tehdään mobilisointia aina tukirankaan saakka kehon omia, luonnollisia liikeratoja käyttäen.

Yleensä hoito tuntuu myös miellyttävän rentouttavalta.

Vanhat, tuhansia vuosia kansojen käytössä olleet hoitomenetelmät elävät vahvana nykyäänkin auttaen ihmisiä mitä moninaisemmissa vaivoissa.

Yhä enenevässä määrin on kiinnostusta myös erilaisin itsehoidollisiin menetelmiin kuten voiteisiin, kääreisiin ja yrttilääkintään, jotka ovat tuhansien vuosien ajan olleet vahva apu arjessa selviämisessä kulttuurista riippumatta. Näitä menetelmiä harjoittelemme kursseilla jäsenkorjauksen ohella.

Hierontatilanne, hierottava on kyljellään ja hoitaja käsittelee selkää.

Koulutusten ehdot

Jokainen kouluttaja vastaa itse omien koulutuksiensa sisällöstä.

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk tai vähemmän ennen kurssin alkua on kouluttajalla oikeus periä puolet kurssin hinnasta.

Mikäli peruutus kurssille tapahtuu vähemmän kuin 7 päivää ennen koulutusta, on kouluttajalla oikeus periä koko kurssimaksu, ellei erikseen muuta ole sovittu. Mikäli kurssille on ilmoittautunut ja jättää saapumatta kurssille, on opettajalla oikeus periä koko kurssin hinta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

×

Ostoskori