HYVÄN OLON KYLÄ

  • Artikkelin kategoria:Uutiset

Aktiivinen ja hemmotteleva BeneStatera!® -Hyvän Olon Kylä tarjoaa mieltä ja kehoa rentouttavaa sekä voimaannuttavaa tekemistä koko perheelle. Kylästä löydät monipuolisia palveluja hyvinvointiisi, iloksi ja inspiraation lähteeksi niin ettei kiristä sandaalit eikä Speedot!

Voit valita esim. 15 tai 30 min kehohoitoja istuen tai hoitopöydällä pötkötellen, jalkojenhierontaa, energiahoitoja tai Cryonic-kylmähoitoa. 

Liikunnallisena tuntina on tarjolla vauhdikas EnergyFlowDance.
Voimailijoille ja kestävyysominaisuuksia treenaaville on omat herkut! HuippuCenter ja F24S tarjoilevat parhauttaan; Monenlaista urheiluun, hyvinvointiin ja työhyvinvointiinkin liittyvää.
Samoin Respectan esittelypiste on monipuolisuudessaan yllättävä: Pohjallisia, apuvälineitä, kokemuksellisia vinkkejä…

Ständeiltä löytyy kattavasti hyvään oloosi valmennusta, tietoiskuja, miniluentoja, stressinhallintaa sekä erilaisia aktiivitteettejä ja tuote-esittelyjä itsehoitotuotteet mukaan lukien.

Rimita Greenin laatutuotteilla helpotat mm.kipua ja tulehdusta. 

Ylelliseen päiväänkin löytyy luxusta.
Maisteltavaa on moneen makuun.
Kartvelin suussa sulava hazapurit kahvin kera tai Shake it babyn tuhdit pirtelöt, suolaiset ja makeat tarjottavat siirtävät nälkääsi reilusti!

Laitamme Hyvän Olon Kylään lepopaikan, jossa voit istahtaa ja hengähtää tai käydä vaaka-asentoonkin lepuuttamaan jalkojasi. Telttasaunojen rollsroyce on pystytetty tutustumista ja ideointia varten. Missähän kaikessa tätä näppärää Arctisaunaa voisikaan käyttää?

Kaunistautumiseen on Helgan pikakampauspiste, jossa saat laitettua hiukset vaikkapa juhlakuntoon illaksi.

Koirien BeneStatera!®- jäsenkorjaukseen kartoitamme ja tutkimme mahdollisen hoitotarpeen.  

Koirien energioiden tasauskin on saatavilla. Alueellamme on koirien ikioma anniskelualue, jossa tarjoillaan koirien elektrolyyttijuomaa. 

Lapset pääsevät nauttimaan hipsutteluhieronnasta.

Vesilentokeskuksen kohdalla Kallavedellä on esittelyalueemme, jossa pääset paitsi lentämään, voit tutustua upouuteen JärviSauna -alukseen sekä AuroraHut-Kuopio igluveneeseen. Nämä kolme toimivat yhdessä tai erillisinä vaikkapa erilaisten juhlien paikkana/osana, työhyvinvointipäivissä ohjelmien kera tai porukoiden kelluvana tapaamispaikkana Kallavedellä.

Mitä keksisitkään omaan tarpeeseesi?

Tervetuloa viihtymään Kyläämme koko perheellä, verkostoitumaan ja saamaan uusia käyttökelpoisia ideoita niin itsellesi,  kotiin kuin töihinkin.

×

Ostoskori