Hyvän Olon kesä!

  • Artikkelin kategoria:Uutiset / Yleinen

Kesäinen auringonpaiste on herättänyt luonnon taas loistoonsa. Nyt on aika lähteä luontoon nauttimaan ruohon tuoksusta, sinisestä taivaasta ja laineiden liplatuksesta. 

Varma kesän merkki ovat myös Feeling Good- päivät ja Yö Metsässä elämysmatkat. Starttaamme 04-05.06.2021 Yö Metsässä elämysviikonlopulla Iivarinsalossa. Matkaamme Kuopion satamasta laivalla Iivarinsaloon, jossa meille on tarjolla huikean monipuolinen ohjelma. Mukanamme on Marjo Seki, kirjailija, entinen ravintoloitsija, kielenkääntäjä sekä japanilaisen kulttuurin asiantuntija. Marjo on asunut Japanissa yli 20 vuoden ajan ja juuri kirjoittanut kirjan japanilaisesta temppeliruoka kulttuurista. Marjon mukana pääsemme tutustumaan japanilaiseen kulttuuriin ja tarinoihin. Matkalla on mukana myös Arctinar telttasauna makoisine löylyineen. Saunan yhteydessä halukkailla on mahdollisuus kokeilla turve- ja villiyrttihoitoja. Viikonloppuun mahtuu myös metsäjoogaa ja dekompressiohoitoja sekä mindfullness- ja stressinhallinta harjoituksia.

Yö metsässä, 4-6.2021 Iivarinsalo

Kesä jatkuu kepeästi 11.06.2021 Feeling Good- risteilyllä. Risteilyjä järjestämme tänä kesänä 11.06, 19.06, 09.07 ja 23.07.2021. Risteilyillä vierailemme kauniissa Vaajasalon saaressa, nautimme ilmajoogasta metsässä upeissa maisemissa, patikoimme luontopoluilla, syömme lounaan luonnon helmassa näköalaterassilla ja vierailemme Alahovin viinitilalla viininmaistelussa. 

Kesän ohjelmaan kuuluvat myös Feeling Good- päivät Koivumäen upeassa kartanomiljöössä. Koivumäellä nautimme hyvästä ruoasta, Benestatera! ® tasapainottavasta hoidosta, rentouttavasta Flow- harjoituksesta ja vehreistä maisemista. Koivumäen Kartanolla pääset nautiskelemaan 18.06, 02.07 ja 30.07.2021. 

Loppukesästä elokuussa meillä on vielä upeita tapahtumia luvassa. 07-08.08.2021 pidettävässä Sun Sets tapahtumassa olemme mukana koko konseptin voimin BeneOne Hyvän Olon kylässä. Tule vierailemaan ja tutustumaan toimintaamme, pääset myös kokoilemaan erilaisia ohjattuja aktiviteetteja ja hoitoja. Tapahtuman aikana järjestämme myös pieniä tietoiskuja liikuntaan, palautumiseen, stressinhallintaan ja oman osaamisen edistämiseen liittyen. 

Elokuun 13-14.08.2021 matkaamme jälleen Iivarinsaloon Yö Metsässä elämysviikonlopun viettoon. Tällä kertaa mukanamme on Päivi Kaskimäki. Päivi johdattelee meidät maya astrologian mielenkiintoiseen maailmaan. Mukana myös kokki Mariia Ruusunlahti loihtimassa meille upeita vegaanisia makuelämyksiä. Retkellä rentoudumme metsäjoogalla ja villiyrttihoidoilla sekä avaamme kehon lihaksia ja niveliä dekompressiohoidoilla. 

Tarkemmat retkikuvaukset löydät kauppa välilehden alta. Tervetuloa mukaan nauttimaan ja rentoutumaan!

Yö metsässä 13-14.8.2021 Iivarinsalo Maya
×

Ostoskori