You are currently viewing Hei, olen Sari Luonnottaren hyvinvointipalveluista!

Hei, olen Sari Luonnottaren hyvinvointipalveluista!

  • Artikkelin kategoria:Blogi

Teen erilaisia hyvinvointia ja terveyttä tukevia hoitoja BeneOnen upeissa hoitotiloissa Kuopion Portissa.

Palveluvalikoimaani kuuluu muun muassa energeettinen jäsenkorjaus ja kivunhoito, energiahoidot (lähi ja etä), mielenvalmennus, (NLP, hypnoosirentoutus) EFT (tunteiden vapautus/tunnetraumatyöskentely) sekä näiden kaikkien yhdistelmäkombo StressAway™ ja rumpurentoutus. Yksilöhoitojen lisäksi teen pari- ja ryhmähoitoja -ja rentoutuksia. Teen myös etähoitoja ihmisille ja eläimille sekä tilojen energiapuhdistuksia etänä.

MITEN MINUSTA TULI ENERGIAHOITAJA?

Vuonna 2017 sain hyvin vaikuttavan kokemuksen, kun ystäväni hoiti minun pitkään jatkunutta vaivaa energiahoidolla ja sain siihen muutamalla hoitokerralla suuren avun. Siitä innostuneena lähdin saman tien Suomen Energiahoitajien koulutukseen ja innostuin tästä polusta ihan täysin. Minulla ei ollut aikaisemmin mitään tietoa energiahoidoista, energioista tai henkimaailmasta. Koulutus avasi aivan uuden maailman minulle ja olen siitä todella kiitollinen.

MITÄ ENERGIAHOITO OIKEIN ON?

Energiahoito on stressin purkamista kehoista. Stressiä on hyvin monenlaista ja monen tasoista. Kuten tiedämme pitkään jatkunut stressitila aiheuttaa fyysisiä kuormitustiloja kehoon, kuten verenpaineen nousu, erilaiset suolisto-ongelmat, sydämen rytmihäiriöt, jännitys-ja kiputilat jne. Fyysisen stressin lisäksi useimmilla meillä on taustalla myös tunneperäistä, henkistä ja hermostollista  ylikuormitusta. Stressitilan jatkuessa pitkään, keho menee ikäänkuin hälytystilaan, taistele- pakene- reaktio jää päälle, eikä luonnollista palautumista pääse tapahtumaan. Moni kärsii myös univaikeuksista tai masennuksesta. Energiahoidolla voidaan stressitilaa purkaa kehon eri tasoilta eli fyysisestä kehosta ja näkymättömästä energeettisestä kehosta.

Keho on viisas. Kaikki käsittelemättömät tunteet ja stressitekijät kertyvät kehoon eri paikkoihin odottamaan niiden vapauttamista. Kiinalaisen lääketieteen mukaan eri tunteet kertyvät kehossa eri kohtiin kuten suru sydämeen, viha maksan/sappirakon alueelle, turvattomuus alaselkään ja taakat/syyllisyys niskaan/hartioille. Jumiin jääneet energiat tuntuvat kehossa erilaisina fyysisinä tuntemuksina, kuten ahdistavana puristuksena rintakehällä tai kipuna selässä. Keho kertoo mahdollisilla virheasennoilla, missä päin kehoa on eniten stressiä tallentuneena tai mistä se haluaa purkaa stressiä kyseisellä hoitokerralla. Energianvälityksellä puretaan kehollisia jännitystiloja hyvin lempeästi, ja virheasennot korjautuvat monesti kuin itsestään.  Joskus tarvitaan useampia hoitokertoja tai sarjahoitoja syvien virheasentojen korjaamiseen, joiden juurisyy on silloin usein jossain tunneperäisessä traumassa, jota keho ei ole valmis vielä heti ensimmäisessä hoidossa vapauttamaan. Kerroksia kuoritaan pois, ikään kuin sipulia.

”En ole parantaja, vaan jokaisen oma keho on parantaja itsessään”

Hoito tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, joka on itsensä paras asiantuntija. Toimin  energianvälittäjänä hoidossa, jolloin hoidettavan keho purkaa stressiä pois ja ottaa tilalle tasapainoista energiaa. Asiakas voi tuntea energian joko lämpönä, viileytenä tai väreilynä kehossa. Keho voi purkaa stressiä myös liikkeen avulla, joka on eläimille täysin luonnollinen stressitilanpurkureaktio. Keholla onkin aina pyrkimys luonnolliseen tasapainotilaan eli balanssiin.

” Kaikki on energiaa”

Jos asiakkaan tilanne kuulostaa siltä, että mielen päällä on myös huolta, murhetta, pelkoja, ikäviä muistoja, negatiivisia ajatuksia jne. voidaan hoitoon yhdistää myös mielentyökaluja tukemaan energiahoidon tehoa ja vaikutusta päästäksemme syvemmälle energiahoidossa ja siten muuttamaan koko yleisenergiaa. Ajatukset, joita ajattelemme ovat energiaa, ja ne luovat tunteita, joita koemme fyysisessä kehossa. Myös tunteet ovat energiaa. Kipu on jumiin jäänyttä energiaa. Energioiden, siten myös tunteiden kuuluisi virrata vapaasti, jolloin myös koemme olomme hyväksi ja elinvoimaiseksi. Tunteet luovat tunnetilan, jossa olemme. Siksi onkin tärkeää huomata minkälaisissa ajatuksissa olemme, ovatko ne synkkiä, murheellisia vai  valoisampia ja kevyitä, kivoja ajatuksia?

KENELLE HOIDOT SOPIVAT?

Hoidot ovat todella lempeitä ja sopivat kaikille. Ikä huomioiden, etenkin etähoitoja on helppo tehdä myös pienille lapsille ja eläimille. Tällöin asiakkaan ei ole välttämätöntä olla paikoillaan hoidossa, vaan hoito tulee perille, vaikka lapsi leikkisi tai touhuilee omia juttujaan. Nuorin lähihoidossani käynyt asiakas on ollut 4kk ikäinen. Hoito on hyvin rentouttava ja monesti asiakas saattaa joka nukahtaa hoidon aikana. Viisas keho tietää aina mitä ja millaista energiaa se tarvitsee, vaikka emme itse sitä tietäisi tai ymmärtäisi kuunnella kehoa. Voi olla, että joskus keho kaipaa virkistystä tai toisinaan enemmän palautumista ja rentoutta  Asiakkaan ei tarvitse tietää tai muistaa mitä traumoja elämässä on ollut, koska niihin päästään käsiksi  hyödyntämällä alitajunnan voimaa, joka kehon lisäksi muistaa aivan kaiken mitä on tapahtunut.


BeneOnen tiloihin sopii kerralla 12 henkilöä hyvin tunnelmalliseen ympäristöön. Tällainen hoito sopii esimerkiksi ystävä -tai polttariporukalle, työhyvinvointiin tai muuhun virkistystoimintaan. Tarvittaessa voi tilata myös useampia peräkkäisiä ryhmiä, jos ei mahdu kerralla koko porukka yhteen ryhmätilaan. Saatavilla myös työpaikoille rentotumishoitoja tai työhyvinvointia tukevia yksilöhoitoja työpäivän aikana. Yksilöhoitoihin liittyen pidän aluksi yhteisen lyhyen alkuinfon, jonka jälkeen 15 min yksilöhoidot, johon kuuluu energeettinen jäsenkorjaus ja energioiden pikapuhdistus ja tasapainotus.

Olet sydämellisesti tervetullut hoitoihin rentoutumaan yksin, kaverin kanssa tai yhdessä isomman ryhmän kanssa.

Jos minun palveluni kiinnostavat voit lukea niistä lisää ja varata ajan nettisivuiltani: https://meridiaani.net/team/sari-leinonen/

Voit myös seurata minua Instagramissa: https://www.instagram.com/energiahoitajasari/?hl=en

×

Ostoskori