You are currently viewing Hei, Minä olen Milla.

Hei, Minä olen Milla.

  • Artikkelin kategoria:Blogi

Olen koulutettu hieroja ja itsenäinen yrittäjä Miltsumagia-yrityksessäni.

MIKÄ SAI MINUT LÄHTEMÄÄN ALALLE?

Lähdin tälle alalle, koska kiinnostuin ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ihmisen kunnon palauttamisesta, siten että hän pystyy voimaan hyvin ja tekemään itse itselleen paremman olon. Valmistuin ammattiini Toukokuussa 2022, jonka jälkeen olen itsenäisesti opiskellut todella paljon kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Tällä hetkellä opiskelen jäsenkorjaajaksi sekä koirien jäsenkorjaajaksi. Olen myös kiinnostunut kaikista henkisistä ja energia puolen asioista, ja siksi sovellan niitäkin aina hoidoissani.

MITÄ KAIKKEA SIIS TEEN?

Palveluihini kuuluvat erilaiset hieronnat, mobilisoinnit, Hot Stone hoidot, kasvohoito ja -hieronta sekä kuivakuppaus. Olen myös todella liikunnallinen ihminen, jonka takia minulla on tarjolla hyvinvointi palveluita esimerkiksi Liiku! Treenikamupalvelu, jossa autan sinua löytämään sinulle parhaan tavan lähteä liikkeelle. Lähden mukaasi kävelemään tai testaamaan uutta lajia. Tsemppaan ja tuen liikunnan harrastuksen aloittamisessa ja olen kaverina treenissä mukana.

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja lähellä sydäntä, ja siksi teenkin jokaisen hoidon yksilöiden asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluaika on kokonaisuus, jossa sovellan kaikkia opettelemiani tekniikoita hoitaakseni asiakasta tavoin, josta on hänelle mahdollisimman paljon hyötyä.

BeneOne on minulle työskentely-ympäristönä kuin toinen koti, meillä on mahtava porukka täällä ja ihanat toimitilat. Meillä viihtyy asiakkaat ikähaarukassa vauvasta vaariin.

Tervetuloa eheytymään ja voimaan paremmin!

Jos kiinnostuit palveluistani, voit varata ajan Timmasta: http://timma.fi/varaa/miltsumagia

Minua voi myös seurata Instagramissa: http://instagram.com/miltsumagia100

×

Ostoskori