You are currently viewing Koe kesäpäivän unelma Koivumäen kartanolla, torstaina 16.7.2020

Koe kesäpäivän unelma Koivumäen kartanolla, torstaina 16.7.2020

  • Artikkelin kategoria:Uutiset

Kuulet kuinka linnut laulavat koivussa. Pieni tuulenvire kahisuttaa hieman lehtiä, ja viilentää sopivasti lämmintä kesäilmaa. Lähellä pörrää myös kimalainen, joka on löytänyt niityltä hentoja, mutta makeilta tuoksuvia kukkia.

Kehosi avautuu pikkuhiljaa jumeistaan, lempeästi. Nurmikko tuoksuu sateelta, joka tippuu omenapuun lehdiltä.

Koe päiväunelma ihanassa kartanomiljöön puutarhassa Bene Statera! – Hyvän Olon Tasapaino kehon hoidossa heinäkuussa.

Järvi ja mäki, taivas ja kukkaniitty antavat kontekstin, jossa tarjoamme hemmottelevan ja lihaksia avaavan kehohoidon, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia kesäisen juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle.

Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Hoidon kokonaiskesto on 1h 30min ja itse hoidon osuus 1h. Ruokailuun on varattu aikaa 1-1,5h. Elämykseen kannattaa kuitenkin varata aikaa noin neljä tuntia.

Tapahtumassa noudatamme THL:n ohjeita. Voit lukea tarkemmat tiedot tapahtumasta tuotesivulla, jonne pääset alla olevasta painikkeesta.

Palautteita ”Feeling Good” tapahtumasta kesäkuussa

”Hoito tuli tarpeeseen: Sain keskittyä hyvään oloon: Tuulen ja lintujen ääniin, tuulenvireeseen ja kehon kuunteluun. Kehon keinutus vaatteiden ja peitteen läpi rentoutti ja vaivutti nirvanaan. Totaalirentoutus, joka antaa virtaa pitkäksi aikaa. Kaunis kiitos <3 Tulen uudestaan ja tuon ystävän tullessani.”

”Kiitos ihanasta Feeling Good päivästä! Ulkona tapahtuva hoito oli mielettömän ihana kokemus. Silmät kiinni rentoutuen kuuli linnunlaulua ja tunsi auringon paisteen. Hoito olisi luultavasti yhtä ihana kokemus viileämmällä kelillä ja sateellakin, koska päällä oli kevyt peite. Hauskaa oli kun lampaat tulivat uteliaina aidan viereen katsomaan ja alkoivat mussuttaa hoitajan vilttiä, joka oli aidan lähellä tuolilla. Hoitaja oli osaava ja koulutettu juuri oikein tekniikkaan. En siis tiennyt tekniikasta mitään, mutta ajattelin monta kertaa hoidon aikana että ai ihana just siitä ja just noin.  Parasta oli koko kehon läpikäyminen; jäi sellainen ihana kokonainen ja täysin huollettu olo. Hoidon jälkeen hyvä varata pari tuntia ihan vaan laskeutumiseen maan pinnalle, koska hoidon aikana kohoaa korkeuksiin!

Koivumäen Kartanon lounas oli myös ihana. Kauden herkkua korvasientä maistelin keiton muodossa. Se oli niin hyvää, että pelkästään siitä syystä haluaisin palata Kartanolle syömään.”

”Hoito oli lempeä ja siksi hyvin rentouttava. Hoito sopii hyvin katkaisemaan kiireen ja antaa miellyttävän levähdyshetken kiireen keskellä.Vaikka hoito olikin lempeää ja keinuttelevaa, se oli kuitenkin minulle tehokas. Hoidon jälkeen aineenvaihdunta vilkastui selvästi ja unen laatu oli hyvää. Hoitajani oli ammattitaitoinen ja lempeä. Hänellä on käsissään hoitavaa energiaa 🙂

Koivumäen ympäristö oli rauhoittava linnun lauluineen. Hoitoni tapahtui omenapuun alla, jossa sain nauttia omenapuun kukkien sateesta, puun varistaessa kukkiaan. Ravintolan lounas oli todella hyvä.”

Kuopio Region 2020-2021 European region of Gastronomy.
×

Ostoskori