Bene Statera! ® - Koirien Perinteinen Jäsenkorjaus

Bene Statera! ® – Koirien Perinteinen Jäsenkorjaus on lempeä ja miellyttävä hoitomenetelmä hieroen ja mobilisoiden koko koirasi keholle.

Hoitotapahtuma alkaa ensin haastattelullasi koiranomistajana.

Alkututustumisen, havainnoinnin ja palpoinnin jälkeen koirasi rentoutetaan ensin mahdolliset kontraindikaatiot huomioiden.

Turvalliset ammattilaisen tekemät mobilisoinnit yhdistettynä hierontaan, lihaskalvojen käsittelyt sekä triggerpisteiden hoitaminen ovat koirallesi ainutkertainen hoitoyhdistelmä ja tehokas apu monenlaisiin koiralla oleviin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ”kuonosta häntään” ja ”tassusta selkään” – ja kehoon siltä väliltä- sekä erilaisiin stressitiloihin.

Hoito on lempeä, rauhoittava ja etenee yhteistyössä koirasi kanssa.

Olet itse mukana koko tapaamisen ajan, joten saat kaikesta hoidossa esiin tulevasta itsellesi tiedon reaaliajassa.

Kotihoitoohjeet tulevat hoidon lopuksi.

Olemme vastuullisia toimijoita; Tarvittaessa koirasi ohjataan  kanssasi eläinlääkärin vastaanotolle, mikäli koiran vaiva on sellainen että eläinlääkärin on se syytä tutkia.

Yleensä hoidon tuloksena on rentoutunut koira, joka nauttii ”uudesta” vetreästä olostaan ja jumitusten tai kiputilojen aiheuttamien oireiden poistumisesta iloisesti puuhaillen.
– Ensimmäinen ilta hoidon jälkeen voi toki mennä nukkuessa ja hoidon vaikutusten kuulostelussa 🙂

POHJAKOULUTUSVAATIMUKSENA KOIRAN VASTUULLISELLE JA LUOTETTAVALLE BENE STATERA!® -HOITAJALLE ON KOIRAHIEROJA TAI PITKÄN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN JA -KOKEMUKSEN OMAAVA LAILLISTETTU TERVEYDENHUOLLON AMMATTIHENKILÖ.

×

Ostoskori