Korhonen Anne Koulutettu hieroja

Koulutettu hieroja, Bene Statera!® Perinteinen jäsenkorjaaja

Anne Koulutettu hieroja on toiminut Bene Statera! – Hyvä Olon Tasapaino ® Conceptin hoitajana vuodesta 2015. Anne valmistui koulutetuksi hoitajaksi 2012. Samaan aikaan myös vyöhyketerapeutiksi 2012.

Opintovapaalla syksystä 2020 alkaen, hoitoja hän tekee satunnaisesti.

”Erikoisalaani; Enimmäkseen hoidan Jäsenkorjaus oppien mukaan hyödyntäen eri tekniikoita tilanteeseen/ yksilöön sopivaksi. Kokonaisvaltaisesti voin tarkastella myös ravinnon ja liikunnan merkitystä Trainer4you kouluttamana Ravintovalmentajaksi (2016) ja PersonalTraineriksi (2014). Minua kiinnostaa myös energiahoidot ja teenkin niitä osana koko työskentelyä. ”

Luonteeltaan Anne on luova, syvällinen, ilmaisuvoimallinen, aito ja yksilöllinen sekä vahva, rehellinen ja oikeudenmukainen.Nautin kun saan asiakkaani onnistumaan omissa tavoitteessaan.”

Harrastuksina hänellä omasta kehosta huolehtiminen, kuntosali, ulkoilu, pyöräily, patikointi, perheen ja lemmikkien kanssa yhdessä olo, puutarhan ja huonekasvien hoito. Luonto on lähellä sydäntä. ”Kun ennätän neulon mielellään vaikka villasukat jalkoja lämmittelemään.”

Anne kertoo haluavansa kokea vaellusmatkan Lapissa tai Irlannissa sekä oppia valjakkohiihtoa koiransa itäsiperianlaikan kanssa. Työelämän puolelta hän haluaisi oppia enemmän kiinalaisesta lääketieteestä. Jossakin vaiheessa opiskelu ja kouluttautuminen aina jatkuu sopivan ja mielenkiintoa herättelevän löytyessä. Jooga, meditointi ja hiljentyminen sisäänpäin sekä rentoutuminen kiinnostaa. Bene Stateran koulutuksiin osallistun vuosittain täydentämään taitojani. Yrttikurssille osallistuminen on ainakin kiikarissa. Luonnolliset hoitomuodot tulevat olemaan lähellä sydäntäni aina.

Asiakkaiden palautteita:

” Osaava ja taitava työssään, lämminhenkinen, helposti lähestyttävä ja tulee toimeen hyvin jokaisen kanssa, taikasormet, rautakangestakin tulee notkea, rentouttava ja kevyt olo hoitojen jälkeen. Sydämellinen, rauhoittava ”

Anne Korhonen

Annen tavoittaa

Alapitkällä hyvä maamerkki on vanha viitostie ja Ortodoksinen Pyhän Kolminaisuuden tsasouna (pieni kirkko) melkein talomme vastapäätä.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

×

Ostoskori